“Josta alaku uamusella,
siitä loppu iltasella.”

Hotelli Pieksänlinnassa on 6 huonetta, joista jokainen on sisustettu ajatuksella ja hyvällä maulla luomaan taattua mukavuutta ja rauhaa.

Voit valita joko yhden tai kahden hengen huoneen tarpeesi mukaan. Kahden hengen huoneissamme on myös mahdollisuus jopa kahteen lisävuoteeseen, näin mahdollistaen neljän hengen majoittumisen.

Jokaisessa huoneessa käytössäsi on asiakkaillemme ilmainen internetyhteys, televisio, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja hiustenkuivaaja. Ikkunoiden pimennysverhot takaavat hyvät unet myös kesäaikaan ja oma kylpyhuone tuo mukavuutta matkan pölyjen pois huuhteluun.

Koska tahdomme tarjota vieraillemme muitakin matkalaisen peruspalveluja, Hotelli Pieksänlinnan vierailla on käytössään myös myös pesukone ja kuivausrumpu, silitysraudat ja -laudat sekä kuivaustelineet.

Huone 1

Pieksänlinnan kulmahuone kahdelle hengelle. Erotettava parivuode jottei unikaverin kääntyily haittaa, mukava pöytä kahvitteluun tai töiden tekoon. Levitettävä vuodesohva mahdollistaa jopa neljän hengen majoittumisen. Näkymät pääkadun puolelle, pohjoisen suuntaan. Hinnat alkaen vain 109€/vrk.

2 ( +2 )

Wi-Fi

TV

Shower

Fan

No Smoking

Pienksänlinnan huoneet - Huone 1
Pienksänlinnan huoneet - Huone 2

Huone 2

Pieksänlinnan tilava yksiö omaa rauhaa kaipaavalle. Näkymä pääkadun puolelle, pohjoisen suuntaan. Pöydän ääressä voit nauttia vaikka aamukahvit heräilevää keskustaa katsellen tai pidät etäkokouksen. Hinnat alkaen vain 99€/vrk.

1

Wi-Fi

TV

Shower

Fan

No Smoking

Huone 3

Kahden hengen kodikas huone erillisvuoteilla. Levitettävä vuodesohva mahdollistaa jopa neljän hengen majoittumisen. Näkymä pääkadun suuntaan pohjoisen puolelle. Hinnat alkaen vain 109€/vrk.

2 ( +2 )

Wi-Fi

TV

Shower

Fan

No Smoking

Pienksänlinnan huoneet - Huone 3
Pienksänlinnan huoneet - Huone 4

Huone 4

Pieksänlinnan ”keltainen kammari” erittäin tilavalla kylpyhuoneella. Levitettävä vuodesohva mahdollistaa jopa neljän hengen majoittumisen. Näkymät pohjoisen puolelle, pääkadun suuntaan. TV on asetettuna suoraan sohvan eteen, jos kaipaat suosikkiohjelmaasi illan ratoksi. Hinnat alkaen vain 109€/vrk.

2 ( +2 )

Wi-Fi

TV

Shower

Fan

No Smoking

Huone 5

Vihertävän viihtyisä kahden hengen huone, vieraiden ”sviittimäiseksi” tituleeraama. Näkymä etelän suuntaan, torille päin. Etelähuone on varustettu ilmalämpöpumpulla tuomaan mukavuutta kesäöiden kuumuuteen. Sohvan avulla lisävuodemahdollisuus, mahdollistaen jopa neljän hengen majoittumisen. Hinnat alkaen vain 109€/vrk.

2 ( +2 )

Wi-Fi

TV

Shower

Fan

No Smoking

Pienksänlinnan huoneet - Huone 5
Pienksänlinnan huoneet - Huone 6

Huone 6

Kodikas kahden hengen huone erillisvuoteilla ja tilavalla kylpyhuoneella. Levitettävä lisävuodesohva tarjoaa jopa neljän hengen majoittumisen. Näkymä etelän suuntaan, torille päin. Etelähuone on varustettu ilmalämpöpumpulla tuomaan mukavuutta kesäöiden kuumuuteen. TV on asetettuna suoraan sohvan eteen, jos kaipaat suosikkiohjelmaasi illan ratoksi. Hinnat alkaen vain 109€/vrk.

2 ( +2 )

Wi-Fi

TV

Shower

Fan

No Smoking